S1
S1

Mange forbinder stuk med noget højtideligt og det skyldes at der i stukkens oprindelsestid var tale om herskabsboliger, når der var råd til stuk. Det var altså kun de mere velhavende der havde stuk i deres indretning.

Stuk har det dyre look uden at det behøver at koste en herregård

I dag er det at have stuk i indretningen heldigvis noget alle kan være med på at have i deres indretning. Gennem årenes løb er stuk blevet udviklet i anderledes og billigere materialer, så det ikke behøver at koste en hel herregård at få monteret i hjemmet.

På hjemmesiden https://www.stukeksperten.dk kan du tilmed se at der også er udviklet på de forskellige udseender der nu er mulige, så det også kan passe ind selv i det moderne og stilrene hjem, som mange samtidig har forelsket sig i at indrette efter.

Med den moderne stuk, er der også tænkt i at skulle kunne gemme ledninger mv. væk. Dette er også noget vi har set blive udviklet på i forhold til fodpaneler. Du kan med fordel tjekke de forskellige former for almue fodlister man kan få i dag på hjemmesiden: https://www.stukeksperten.dk/fodlister.

Find forskellige designs der passer til dit hjem. Foto: Unsplash

Gode og tydelige billeder på hjemmesiden, så du kan vælge det rette

På hjemmesiden er der ved hjælp af gode og tydelige billeder af de forskellige fodlister illustreret hvordan ledninger kan skjules inde i selve fodpanelet. Der findes ligesom med stuk lister et hav af forskellige designs man kan vælge imellem.

Har du en stil der kalder på det minimalistiske kan du måske have et ønske om at opretholde det minimalistiske og stilrene udtryk uden for mange forskellige former og falsetter. Her vil en fodliste der er helt enkelt og kantet gøre sig godt.

Du kan også have et ønske om noget indirekte belysning, hvor du med fordel kan tjekke løsningen ud med denne type fra fodpanelet fremfor fra andre steder og på den måde skabe en hel unik effekt og stemning i dit hjem.

 

 

Over 12,000
5 Star Ratings

5-stars-white

Rated 5/5 by 12,000 Students

Leave A Comment

Related Posts