S1
Kosmetik
S1

Som årerne går, får tyngdekraften pludselige taget på kroppen. Huden begynder at blive mere og mere elastisk. De famøse mormorarme bliver stille og roligt til virkelighed. 

Du kan se rynker i panden, der ikke var der for bare 5 år siden. 

Pludselig er det en ældre borger, du ser i dit spejl. Pludselig er du ikke 25 længere, og rynkerne kan du ikke skjule længere.

Men er du klar til at se gammel ud. Er du klar til at have rynker til frit skue, eller vil du gerne lige udskyde det eller helt undgå det? 

Kosmetik

Kroppen ældes, men sindet forbliver intakt

Ikke alle mennesker ældes lige godt med deres ydre. Hvornår blev jeg så gammel at se på? Hvornår begyndte håret at rykke om på rykken? Og hvad skal du gøre ved det?

For nogle vil svaret være – ingenting. De lægger enten ikke mærke til, hvordan deres krop ældes med årene, eller også er de bare tilfredse med det udseende, de nu engang har. 

Men ikke alle er så heldige! 

Hvad med dig, der ikke er tilfreds? Dig, der ikke føler dig som en gammel kone eller en gammel mand med lange, tunge rynker. Du skal vel ikke bare indfinde dig, hvis du ikke har lyst.

Selvfølgelig ikke. Det skal stå dig frit for at få ændret lidt, filet en negl og løftet lidt op i kinderne. 

Du føler dig ikke så gammel, som du ser ud, når du står foran spejlet. Dit sind er stadig ungt. Du har stadig liv og skønhed, som du vil holde fast i og vise frem. 

Du skal ikke bare gøre som alle andre. Vi lever i moderne tider, hvor du næsten helt selv kan bestemme, hvordan dit ydre skal tage sig ud.  

En opstrammende rynkebehandling

Når rynkerne begynder at gøre sit indtog, er det som store, kraftige dyner, der lægger sig over dit ansigt. De kommer gradvist, så du lige kan nå at vænne dig til tanken. 

Men du har altså ikke nået at vænne dig nok til tanken, du kræver processen stoppet, i det mindste sænket. 

Det gør du med en rynkebehandling i Vejle. En rynkebehandling, hvor du selv kan vælge, hvilke rynker der skal strammes op, men også kan få råd og tips, så det ikke går helt galt. 

Ældre_kvinde

Pas på, det ikke bliver en vane

Nu er det sådan med kosmetiske indgreb, at de har lidt samme virkning som tatoveringer. Når du først har fået en, begynder de nye projekter at komme vrimlende. 

Hvordan du håndterer det, er helt op til dig. 

Et godt råd er dog at slå bremserne i efter første gang, og først når du har vænnet dig til dit nye look, kan du begynde at overveje yderligere kosmetisk behandling.

Over 12,000
5 Star Ratings

5-stars-white

Rated 5/5 by 12,000 Students

Leave A Comment

Related Posts