S1
Rammer i sort og hvid
S1

Kig dig omkring. Er der gået lidt meget gråtoner i dine omgivelser og i din hverdag? Så er det en overvejelse værd, om dine omgivelser trænger til lidt mere farve. Det kan være små farverige ændringer, der kan bringe flere farver ind i dit liv. 

Det sikre farvevalg kan for dig have været sort, hvid eller gråtoner. Det gælder din indretning, dit tøj og generelt de valg du tager i din hverdag i forhold til farve. Men har du overvejet, hvad der går tabt, når du vælger en sort/hvid plakat eller gråt tilbehør til dit tøj? Hvis ikke, så kan det være på tide med en farverig forandring. 

Mange farver

Effekten af farver

Det kan virke hamløst, men også sikkert og moderne at holde sig til sorte, hvide og grålige farver. Men med det valg fravælger du også farve, og det kan have konsekvenser for dit humør og din udstråling. 

Overvej hvad der ville gøre dig mest glad at kigge på, en spændende væg med farverige plakater og tegninger eller en hvid væg med sort/hvide billeder. Farver kan skabe glæde, være inspirerende og udtrykke personlighed. 

Det kan derfor gøre en nævneværdig forskel for dig, hvis du begynder at tilføje farve til din tilværelse. Køb en hue i din yndlingsfarve, forskelligfarvede kopper eller giv dig selv små udfordringer til hver dag at få implementeret lidt mere farve. 

Farve på væggene

En måde, hvorpå du nemt kan tilføje mere farve til din indretning, er ved at udstyre din printer med farvede printerpatroner. Så kan du printe fine farverige billeder eller sætte en farvet baggrund ind bag dit yndlingscitat og hænge det op på væggen. 

Med en sampak af printerpatroner udstyrer du din printer og dig selv med muligheden for at tilføje mere farve til din hverdag. Så får du muligheden for at printe i farver, samtidig med at du stadig kan printe dine vigtige papirer i klassisk sort. 

Hånd og neglelak

Farve på fingrene 

En anden mulighed for at få en mere farverig hverdag kan være at tilføje farve til dine negle. Det er en lille ændring, men det kan tilføje mere farve på en diskret og personlig måde. 

Med gellack kan du få flotte negle, der holder længe og med flotte farver. Det kan være din yndlingsfarve, en farve der passer godt til årstiden eller en farve, der passer godt til det, som du laver i din hverdag. Så du kan integrere lidt mere farve i din hverdag med små ændringer.

Over 12,000
5 Star Ratings

5-stars-white

Rated 5/5 by 12,000 Students

Leave A Comment

Related Posts