S1
Bitcoin moent
S1

Der kan være flere grunde til, at man kan og bør være nysgerrig på bitcoins. Hvis du arbejder med eller er optaget af at tjene penge på investeringer i din fritid, bør du også holde øje med bitcoin kryptovalutaen. Her kan du læse lidt mere om, hvad bitcoins i grunden er for noget og hvordan du kan få hjælp til at investere.

aktiekurser på skaerm

Bitcoin som kryptovaluta

Bitcoin er en virtuel valuta, også kaldet kryptovaluta. Selvom bitcoin ikke er accepteret alle steder som valuta, er det stadig noget, mange investerer i. Mange vælger at investere i det grundet valutaens store potentiale. At handle med bitcoin muliggør nemlig, at to parter kan handle med hinanden direkte uden om banker eller andre pengeinstitutter. Det fungerer ved, at man installerer en pengepung, på engelsk “wallet”, på sin computer, hvor valutaen befinder sig. Handlen mellem de to parter sker via beskeder og en digital signatur og så overføres bitcoins offentligt fra den ene wallet til den anden.

Hvordan investerer man i bitcoins?

Man kan vælge selv at investere i bitcoins på en børs. Men hvis man er ny i det, kan det også være en idé at finde en måde, hvor man kan få noget hjælp til at investere. For eksempel kan du vælge en investeringsrobot, som automatisk regulerer dine investeringer efter dine ønsker og som kan holde nøje øje med markedet. Dette er for mange den nemmeste måde at opnå profit med investeringerne. Bitcoin profit er netop en investeringsrobot, som har dette formål. Denne robot kan købe og sælge bitcoin fra dig. Disse køb og salg er baseret på en algoritme. Du kan nemt oprette en konto og betale med dit kreditkort for at komme i gang. 

business mand med computer

Det skal du huske omkring bitcoins

Bitcoins er en spændende, ny måde at handle på udenom centralbankerne, peer-to-peer. Mange er interesserede i at investere i bitcoins og bruge dem, men det er stadig få steder, hvor man rent faktisk kan betale med dem. Det er en potentielt god fremtidsinvestering og med investeringsrobotten er der helt sikker mulighed for at tjene penge. Men man skal huske, at det også stadig er en ny ting, hvor man endnu ikke kan sige præcis, hvilken vej det vil gå. Derfor er det bedst at starte stille og roligt ud med dine investeringer, så du ikke taber store beløb. Som med alt andet, er der altid en risiko for at miste penge, når man investerer i bitcoins.

Over 12,000
5 Star Ratings

5-stars-white

Rated 5/5 by 12,000 Students

Leave A Comment

Related Posts