S1
Påskeæg
S1

Det er altid givende at overraske og se folks reaktion. Også hvis man er en del af et firma, der udsender pakker, kan det være sjovt at lave påskegaver til kunder. En overraskelse kan gøre en så glad, og det kan ændre hele tilgangen til dagen, man er i, hvis der er en, der gør en sød gerning for en. 

Påske er en hyggelig højtid, og især i denne tid, er der mange hyggelige traditioner forbundet. 

Forkælelse

Påsketraditioner

En hyggelig tradition, der er knyttet til påsken, er at lave gækkebreve. Det er både afslappende og dejligt at sidde og lave dem – især med et barn, der bare nyder øjeblikket. Men selve processen efter man har lavet det, er også altid sjov. Det er så befriende, hvordan et lille væsen bare udtrykker sin spænding, når der skal gættes, hvem der mon har lavet brevet. 

Sådan nogle traditioner kan nemt uddø, hvis man ikke holder dem vedlige, så det er vigtigt, at man prioriterer at føre dem videre til sine børn, så de kan leve videre i bedste forstand. 

Det er nemlig en god mulighed for at lave andre ting end det sædvanlige. Man kan fx også arrangere en påskejagt for sine børn i haven, hvor de skal lede efter de æg, påskeharen har været ude og lægge. 

Disse lege er netop sjove, når børnenes tiltro og naivitet bliver synlig på bedste vis. Og det medvirker også til deres fantasi og forestillingsverden, som er enorm vigtig at omfavne i denne alder. 

Forkæl hinanden i højtiderne

De fleste traditioner, der dyrkes i disse højtider appellerer til børnene, men det er også vigtigt, at man som et par dyrker den relation, man har to mennesker imellem og derved også finder på undskyldninger for at gøre lidt særligt ud af dagen. 

Dette er en højtid en god anledning til. En god måde at gøre noget særligt, kunne være at afsætte aftenen til nærvær, god mad og et glas vin. Man kunne tage inspiration fra de traditionelle påskefrokoster, hvor maden altid er i centrum, og der bliver gjort en dyd ud af at forberede diverse små retter, man kan sidde og spise af. 

Der er nemlig ikke noget bedre end at mødes over et godt måltid, og tiden, I bruger sammen i køkkenet, er kvalitetstid, I måske ikke har tiden til normalt.

Påskegave

Anledning til forsamlinger

Et element, der er godt ved højtider, er alle de festligheder, man har anledning til at afholde. Dette er en oplagt mulighed for at samle sin familie eller sine nærmeste venner, der måske er spredt i alle retninger til daglig. Til netop påske, er der rig mulighed for at pynte op med små kyllinger, æg i sprudlende farver og påskeliljer. Og dernæst kommer maden, som man passende kan bede hver gæst at bidrage til. 

I og med, at maden til påskefrokost består af mange små retter samt tilbehør, går det op i en højere enhed, når de forskellige bidrag bliver samlet og står på bordet klar til at blive indtaget. 

Endnu en tradition, man ikke må glemme, er snapsen, der har den vigtigste plads på bordet. Denne er med til at understrege, at det er en god gammeldags påskefrokost.

Over 12,000
5 Star Ratings

5-stars-white

Rated 5/5 by 12,000 Students

Leave A Comment

Related Posts