S1
S1

Ligesom os mennesker kan din hund også have brug for at få tilført ekstra vitaminer og mineraler på et givent tidspunkt i sit liv. Canem har en masse kosttilskud til alle former for hunderacer, størrelser og aldre. Læs med her, hvis du vil vide mere om kosttilskud til din hund.

Derfor kan hunde have brug for kosttilskud

Det kan være nødvendigt at supplere din hunds almindelige foder med et eller flere kosttilskud. Som udgangspunkt har de fleste hunde ikke brug for kosttilskud, men der kan opstå situationer, hvor det vil være rigtig godt for din pelsede ven. Disse situationer kan eksempelvis være i forbindelse med dårlig mave, træthed, svage lede og muskler eller et svækket immunsystem under eller efter end sygdom hos hunden. Kosttilskud kan være med til at øge din hunds velvære og trivsel, og det er selvfølgelig det, som man som hundeejer ønsker allermest for sin hund. Du kan finde kosttilskud til hunde hos Canem.

Disse kosttilskud kan være gavnlige for din hund

Der er forskel på, hvad din hund fejler eller har brug for i en given situation. Du kan fx få kosttilskud på Canem, der bidrager til øget energi med en masse gode vitaminer og mineraler. Dette kosttilskud kan være godt for meget aktive hunde eller ældre hunde. Du bør dog ikke give dette kosttilskud til en hund, der har det helt fint. Du kan også få kosttilskud, der bidrager til en god tarmflora og en bedre fordøjelse hos din firbenede ven. Der behøver ikke nødvendigvis være noget galt med hundens tarme, men stressende situationer kan nemt påvirke din hunds mavesystem, og her kan supplerende vitaminer og mineraler gøre en markant forskel, så du og hunden slipper for gener.

Vær altid meget opmærksom på doseringsvejledningen. Som udgangspunkt skal mindre hunde altid have en mindre dosis end større hunde skal have. Der følger altid en vejledning med, som er vigtig at læse, før du begynder at give din hund supplerende vitaminer og mineraler. Ligesom du ikke har godt af at tage for store doser af noget, har din hund bestemt heller ikke godt af det.

Over 12,000
5 Star Ratings

5-stars-white

Rated 5/5 by 12,000 Students

Leave A Comment

Related Posts