S1
baby
S1

Som nybagt forælder er det helt naturligt, at man vil sin baby det bedste, og man vil selvfølgelig også gerne have, at ens baby udvikler sig med en rytme, der er naturlig for babyer, så babyen ikke falder bagud i sin udvikling.

Derfor er det en god ide at være opmærksom på at arbejde med din babys motorik og rytmik, allerede fra at han eller hun er ca. 3 måneder gammel. Det kan man finde flere øvelser, der kan hjælpe med, og det er også muligt at få legetøj, der kan hjælpe med dit barns udvikling.

mor der løfter baby

Tag din baby med til rytmik træning

Udover at du selv kan lave øvelser med dit barn, så er det også muligt at gå på hold med din baby, hvor i kan træne baby- eller børnerytmik, alt efter hvor gammelt dit barn er.

Her vil der være fokus på rytmik og motorik, så din baby eller dit barn kan få de bedst mulige forudsætninger for at udvikle sig på begge områder, og få gjort brug af sine sanser.

Samtidig vil din baby eller barn kunne lære at være sammen med flere andre mennesker i form af både voksne og andre babyer eller børn i løbet af holdtimerne.

børn der danser sammen

Det vil give dit barn en god start

Ikke nok med, at dit barn vil udvikle sig, så vil han eller hun også kunne lære sig selv at kende og få en rigtig god start på livet. Rigtig tit stammer godt selvværd og velvære nemlig fra at have god bevidsthed om sin krop og at få brugt sanserne. 

Uanset om dit barn stadig er en baby på mellem 3-10 måneder eller ældre end det, så kan det være en god ide at tage dem med til babyrytmik eller børnerytmik, så barnet kan lære mere om sig selv, og samtidig fremme sin udvikling og sine sanser.

Og det behøver ikke kun være en aktivitet for mor og barn, det kan sagtens også være noget faren gør med barnet, eller noget flere familiemedlemmer er med til. Bedsteforældre og større søskende er ofte også meget velkomne på holdene.

Over 12,000
5 Star Ratings

5-stars-white

Rated 5/5 by 12,000 Students

Leave A Comment

Related Posts