S1
S1

Når du har med kæledyr at gøre, så er det ikke altid lige let at se hvad de tænker og hvad de har behov for. Det er derfor vigtigt at du sætter dig grundigt ind i, hvad der er af informationer om det dyr du har valgt at tage ind i din varetægt og gøre til en del af familien. Jo mere du ved, jo bedre muligheder har du også for at skabe de absolut bedste betingelser for dine dyr. På Canem er der hjælp at hente med informationer omkring kæledyrene. Med den store blog, er der masser af viden, som du kan drage nytte af, når du skal finde frem til hvad der er det bedste for lige præcis dit kæledyr.

Canem hjælper dig med at vælge det rette dyr

Det handler både om at vælge det rette dyr, når det kommer til den art du overvejer at anskaffe dig, men det handler også om at vælge den rette race. For hver en race har hver deres særlige kendetegn, som ligger vel beskrevet, på blandt andet Canem, så du kan spore dig ind på, om det nu også er det rette valg for dig. Det ses nemlig gang på gang, at kæledyr bliver anskaffe og købt, uden helt at have sat sig ind i hvad det indebærer og hvad det enkelte dyr kræver. Dette betyder også, at der er mange dyr, der selv i en lille og meget skrøbelig alder har brug for at finde et nyt og passende hjem, eller måske endda bare slet ikke kommer til at trives der hvor de nu engang er.

Giv det rette foder til dine dyr fra start

En af de steder hvor det er særligt vigtigt at erfare sig en masse viden omkring sine kæledyr, er ved at sætte sig grundigt ind i, hvad deres ernæringsmæssige behov er. Også det kan du læse meget mere om hos Canem. Eksempelvis kan du ikke bare fodre en ny hvalp med hvilket som helst hundefoder eller leverpostejsmadder. Her er der behov for at der tildeles foder der er særligt beregnet til hvalpe i vækst, ligesom at det har betydning om foderet er beregnet til hunde der ender ud med en stor eller lille voksenvægt. At give det rette foder til sine kæledyr fra start gør, at du giver de bedste betingelser for at de er sunde og raske, får tildelt de næringsstoffer de har brug for, lige nu og her. Det har dog også betydning for dine kæledyr på længere sigt, at de lige fra starten af, har fået det rette foder at høj kvalitet. Så forebygger du nemlig foderrelaterede sygdomme som følge af det valg du har taget mens de har været i vækst, sparer penge på dyrlægeregningen og hjælper dine dyr til et længere liv, uden smerter og gener som følge af forkert fodring.

Over 12,000
5 Star Ratings

5-stars-white

Rated 5/5 by 12,000 Students

Leave A Comment

Related Posts