S1
Mand vaper
S1

Det er en dårlig vane. Du begynder at kæderyge, når du er i eksamensperioden, og det er faktisk en helt normal måde at reagere på. Vi begynder at finde overspringshandlinger, og det letteste er at gå ud og tage en cigaret.

Men nu vil du gøre noget ved det. Du er måske blevet træt af hele tiden at lugte af røg og kaffe, eller så synes du bare, det er en utrolig dårlig vane. 

Det er det også, og du kan sagtens gøre noget ved det. I stedet for at stoppe på stedet, som netop kan være svært og give tilbagefald, så trap stille og roligt ned og erstat cigaretterne med noget andet.

Tyggegummi

E-cigaretter kan justeres og skaber større chance for rygestop

Ja, e-cigaretter er blevet en utrolig trend, der er kommet for at blive. Det er dog ingen overraskelse, at de er blevet så populære, fordi de kan faktisk skabe en rigtig god grobund for et holdbart rygestop.

Ikke nok med at du kan få de bedste kvalitetsmærker som fx Zyn, som både er passende til nybegyndere og øvede, så kan du også få nogle helt specielle rygestop pakker, som hjælper dig til netop det.

Udfyld kedsomheden eller trangen til overspringshandlingen

Mange gange, når vi ryger mange cigaretter under en eksamensperioder, så kan det være fordi, vi bruger rygningen som en overspringshandling. Så når du får lyst til at tænde en cigaret, så kan du prøve at være bevidst om, at det er fordi, du vil distraheres.

Du skal derfor enten prøve på at sige til dig selv, at du ikke har tid til at holde pause nu, for nu skal du læse op til eksamen. Det er ikke lige altid, at det virker, så derfor kan du udfylde trangen til en pause ved at lave noget kaffe eller spise et æble.

Det handler altså om at få tankerne væk fra, at du gerne vil have cigaretten. fordi det faktisk ikke er det din krop har brug for. Cigaretten er bare en vane, og derfor kan du sagtens skifte den ud med et æble og en gang imellem en e-cigaret. 

Eksamen

Køb noget tyggegummi til at holde hjernen beskæftiget

Mange bruger faktisk tyggegummi, når de skal begynde et rygestop, og det giver også helt vildt god mening, fordi du dermed holder munden beskæftiget, i stedet for at tænke på cigaretten hele tiden. 

Tyggegummi er også en rigtig god faktor, hvis man fx vil skære ned på sukkeret, fordi det giver en form for tilfredsstillelse eller tager tankerne væk fra, det man tror man har behov for. 

Derfor kan dette også kombineres med e-cigarettens virkning, fordi den også kan skabe mindre behov, men den giver stadig en form for tilfredsstillelse af vanen. 

Over 12,000
5 Star Ratings

5-stars-white

Rated 5/5 by 12,000 Students

Leave A Comment

Related Posts