S1
Madplan
S1

Har du følelsen af, at dine penge smuldrer mellem hænderne på dig måned efter måned? I de fleste tilfælde kan blot et par ændringer af dårlige vaner i hverdagen være med til at give dig mere plus på kontoen. Læs med her og få inspiration og tips til, hvordan du nemt og effektivt kan spare penge i din hverdag.

Spar penge

Lav en madplan

En post mange af os bruger mange penge på hver måned, det er mad. Derfor kan det være en super god ide at sætte tid af hver uge til at lave en madplan, så du kan få et overblik over, hvad du skal handle ind til de kommende dage. 

Dette er en super god ide, da det oftest kan ende ud i mange dumme impulskøb, hvis man ikke har en indkøbsliste eller et budget at holde sig indenfor, når man er ude og handle ind. Derudover så er det også smart at handle det hele ind på samme dag, da der oftest kan dukke uventet ting op i hverdagen, som gør, at man måske ikke har tid eller overskud til at handle ind hver dag og derfor ender ud i at bestille takeaway, hvilket altså kan tage hårdt på kontoen. 

Invester i en varmepumpe

Et andet sted hvor de fleste kan spare penge i hverdagen, det er på varmeregningen. Ved at erstatte dit hjems radiatorer eller olie- og gasfyr med eksempelvis en Toshiba varmepumpe, så kan du spare utrolig meget på din varmeregning, faktisk næsten helt op til 60%. 

En varmepumpe udnytter varmeenergien i luften til at producere varme til din bolig, hvilket altså gør, at den ofte er en langt billigere løsning fremfor mange andre varmeapparater. Derudover er den også er super godt alternativ, hvis du går op i bæredygtighed, da den udelukkende gør brug af miljøvenlige ressourcer.

Tag cyklen til arbejdet

Snup cyklen til arbejdet 

Den tredje og sidste post hvor mange ofte kan spare utrolig mange penge, det er på offentlig transport og brændstof. Det løber utrolig hurtigt op i den dyre ende, hvis man har til vane at tage toget eller bilen på arbejde hver eneste dag. Ved at udskifte bilen, toget eller bussen med din cykel kan du ikke blot spare massevis af penge om måneden, men du kan også spare miljøet for næsten hele 1.600 gram CO2 om dagen og samtidig optimerer dit eget helbred. 

Der er altså mange steder i hverdagen, hvor vi nemt og effektivt kan spare en masse penge, uden vi faktisk tænker over det. Det behøver altså langt fra at være besværligt at leve billigt, det handler blot om at tænke sig om. 

Over 12,000
5 Star Ratings

5-stars-white

Rated 5/5 by 12,000 Students

Leave A Comment

Related Posts